Innobár.png


Twsbár.png
Twbár.png
Gpbár.png
Foebár.png
Elvenarbár.png
Innogames minilogo.png
Från Tribalwars2 SE Wiki
Hoppa till: navigering, sök

Samarbetssystem

Om du kommer att vara borta och behöver någon att vaka över ditt konto, eller om du vill spela tillsammans med vänner eller familj på ett konto, kan du använda dig av samarbetssystemet. Du behöver inte dela din kontoinformation, bara bjuda in en annan spelare att bli din samarbetspartner.

Coop settigns.png


Inställningar

För att göra detta, öppna fönstret från huvudmenyn och välj sedan fliken "Samarbete". Därifrån ser du en grundläggande översikt över din nuvarande samarbetsstatus.


Coop partner.png

Lägg till en partner

För att lägga till en spelare som din samarbetspartner klicka på Bjud in-knappen. När du bjuder in en spelare till samarbete så får du en lista över medlemmarna i din stam.


Inbjudningar

Coop login.png

Nästa gång den inbjudna spelaren besöker inloggningsskärmen visas inbjudan och kan accepteras. Om du redan accepterat en inbjudan visar inloggningsskärmen din samarbetspartner som ett inloggningsalternativ.


Du bör vara mycket försiktig med den här funktionen och se till att den person som du bjuder in till ditt konto är någon du litar på. Eftersom hen har nästan full tillgång till ditt konto finns det stora möjligheter för hen att göra en hel del skada. Du kan avbryta samarbetspartner när som helst.

Du och din samarbetspartner kan spela samtidigt på kontot, även på olika enheter.

Samarbetspartner fungerar bara åt ett håll. Det innebär att om din stamkamrat bjuder in dig att spela som samarbetspartner på hans konto och du accepterar inbjudan. Så kommer du att ha tillgång till hans konto, men han har inte tillgång till ditt konto. Naturligtvis kan ju du bjuda in denna stamkamrat som samarbetspartner på ditt konto.

Tips:

Du använder alltid dina egna guldkronor, även om du spelar på en samarbetspartners konto.

Regler

Det finns vissa regler och begränsningar för att spela samarbete dock:

  • Högst 2 spelare är tillåtna att spela tillsammans via samarbete på ett konto (en primär användare och upp till två spelare på samarbete).
  • En spelare kan ha max 9 samarbetskonton där spelaren är samarbetspartner.
  • Din/dina samarbetspartners måste vara i samma stam som du är.
  • Om du lämnar din stam, tas alla samarbetspartners bort från ditt konto
  • Efter att du tagit bort en samarbetspartner är båda platserna blockerade i 7 dagar. Under den tiden kan du inte bjuda in andra att bli samarbetspartner med dig.
  • En samarbetspartner kan inte prägla mynt. Men han kan rekrytera adelsmän.
  • Om kontoägaren blir avstängd så blir alla samarbetspartners automatiskt bortplockade ifrån dennes konto.
  • Samarbetspartners har inte tillgång till dina guldkronor. Men de kan använda vad som än finns i kontots inventarium och spendera sina egna guldkronor.
  • Samarbetspartners kan inte ta bort rapporter, ta bort meddelanden, skapa foruminlägg och trådar, redigera stamforum/trådar eller ta bort stamforum/trådar.
Tips:

Skapa samarbetsgrupper inom din stam och använda samma arméförinställningar och gruppikoner så att spelarna känner sig hemma när ni spelar på ett annat konto.